Chikán Erika Photography - PRICES
  ALAP: 45.000 Ft + Áfa
 

30 db retusált képet tartalmaz
A fotózás időtartama kb. 2 óra
(további plusz képek rendelése 1.750Ft/db)
(2-nél több háttér és megvilágítás, több stílus) 
KICSI: 30.000 Ft + Áfa
 

20 db retusált képet tartalmaz
A fotózás időtartama kb. 1 óra

(további plusz képek rendelése 2.000Ft/db) 
 
  Külön kívánságok egyedi megegyezés szerint!
(a csomagok árai a sminkest, fodrászt nem tartalmazzák)
 
     
  Make-up artists:
Balla-Rab Katushka

Vizhányó Dóra
Ágnes Schmíz

Révész Renáta
(alap smink 7.000 Ft)

többféle smink esetén egyedi megegyezés szerint!
Hair: Ágnes Mágnes
  (7.000 Ft)

  többféle frizura esetén egyedi megegyezés szerint!
 

A FOTÓKRÓL

A fotózás művészet. Mint ilyen, értéke többek között teljességében rejlik. A digitális képalkotás megjelenésével a számítógépes utómunkálatok (hétköznapi nevén „retusálás”) a fotóművészet szerves részévé váltak. Utómunka nélküli nyers képet lelkiismeretes és igényes fotográfus nem ad ki a kezéből, így ezt én sem teszem.
A képek a fotózástól számított 7-14 napon belül készülnek el. Az elkészült képeket a web oldalamon egy külön kialakított könyvtárba töltöm fel, amit csak az általam megadott kóddal lehet megtekinteni, így biztosítva, hogy a fotóalany hozzájárulása nélkül más ne láthassa a róla készült képeket. A könyvtárba feltöltött fotók közül választható ki a megrendelt csomagnak megfelelő mennyiségű kép. A kész anyagot DVD-n, akár plakát méretben is minőségromlás nélkül előhívható felbontásban adom át. A többi – ki nem választott – képet a könyvtárral együtt a weboldalról eltávolítom, és azokat további 1 évig őrzöm.

A FOTÓZÁS

Újszülött fotózáshoz mobil műtermi eszközökkel is rendelkezem, így a baba kényelmét és nyugalmát biztosítva saját otthonában tudom fotózni. (Kiszállási díj 7.000Ft  Budapest és vonzáskörzete, egyéb helyszínek egyedi megbeszélés szerint.)
Nagyobb babák, gyermekek, hölgyek, urak, családok fotózására a Margit körúti műtermembe várok mindenkit, ahol szintén barátságos, meghitt környezetben folyik a munka.
Stúdióm természetesen állatbarát is, a kedvenc-gazdis fotózáshoz is adottak a feltételek, továbbá számos kiegészítővel is rendelkezem.